Перейти к содержанию
RealMusic.Форум

Тем, кто хочет поржать!

Рекомендуемые сообщения

Я случайно попал на белорусский форум. Я так не смеялся уже лет десять!
Полный текст здесь [url]http://www.kv.by/forum/forum1000005192.htm[/url]

А ниже - лучшее!

Як дабіцца беларускамоўнай вэрсіі на афіцыйным сайце Менска

Жыхарка сталіцы (на пэнсіі)

Бо, калі пападаеш на [url]www.minsk.gov.by-бачыш[/url] непрафісійны, аматарскі па ўзроўню выкананьня сайт.Асабліва палохае дызайн.

Грошы тых жа падаткаплацельшчыкаў марнуюцца.Для замежнага прадстаўніцца занадта самадзейны дызайн.Зазірніце - убачыце.Кажу, як чалавек з мастацкай адукацыяй.

А навошта Клаве ў Уруччэ ангельская мова? З суседкай па пляцоўцы паразмаўляць? Беларуская па Канстытуцыі, падкрэсліваю, Клаве АФІЦІЙНАЯ мова дзяржавы, у адрозніньні ад ангельскай, якая пакуль ёй не з'яўляецца.Ангельскую Клава вывучыла, а мовай краіны, у якой жыве, так грэбуе...

Болей дурной прапановы цяжка прыдумаць..

І пацягнуцца чароды распрацоўшчыкаў да адміністратара сайта..Вы так уяўляецце?

А што рабіць, калі чалавек звычайны карыстальнік?

Карыстальник пусть карыстается тем, что ему дают, и не воротит фэйсик. :) А не нравится - никто не неволит. Ведь понятно же, что написано на сайте? Надеюсь... :) А создание и размещение сайта - это не самое простое дело. Если некуда девать энергию, лучше помоги своим родителям или ближайшему пенсионеру! Узнаю массу белорусскую. Взрыв газировки в стакане!
гэта сапраўдные лохi валодаюць роднай мовай, накой нармальным пацанам бел.яз - ему жить не долго, мабыць.

, праўда, цудоўны прыклад. Red Graphics, адна з самых вядомых беларускіх вэбстудыяў, - зухі і малойцы! Нягледзячы на тое, што ўласна ў офісе беларускага слова не пачуеш ані ад Осіпава, ані ад іншых супрацоўнікаў, але яны цалкам РАЦЫЯнальна беларускі сайт зрабілі цалкам НА БЕЛАРУСКАЙ МОВЕ. Вялікі дзякуй. Гэта - будучыня.

Дзіўна, што людзі якія ўмеюць націскаць клявішы на клявіятуры кампутара не разумеюць простую рэч і намагаюцца адказа, які і так зразумелы:ТАМУ, ШТО БЕЛАРУСКАЯ МОВА - МОЯ РОДНАЯ МОВА.І не толькі мая, а шмат каго з беларусаў.Ці ў сталіце Беларусі беларусы не жывуць?
І не маюць права карыстацца роднай мовай?Афіцыяльны сайт зроблен і для такіх, як я!Чаму родная мова павінна быць мовай толькі дзя хатняга карыстаньня.Ці я прыехала ў іншую краіну і патрабую немагчымага?

Ёсть прапанова! Усе святы называць - "Дзень Незалежнасци", а усе вулицы имям Скарыны - и усе будзе добра добра! Тады мы выгуляем (в смысле - выиграем) гульню (в смысле - игру)! Вось так! А усе расейскае у Бярмудауски трахкутник (в смысле - трахвугольник)!

Непрафісійнасць і неуцтва вызываюць не смех, а сум і маркоту...-:((((

Не, сапраўды пачытайце - абрагочыцеся. Дзіма, ты дзяцел канкрэтны. Гэта ж абракадабра, а не руская літаратурная мова. Тыпу рускага языка Бацькі.

Такі вось парадокс: пралетарыем можа быць і прэзідэнт, а прыстойным чалавекам і рамесьнікам - нават дворнік.

на гэтых дзятлаў з чыпам у галаве заместа мазгоў

Лепей два ў адным флаконе!-:)))

[quote name='SHegi']я ничего не поняла так ка не знаю этого языка..=)[/QUOTE]
Наверное, легче тем, кто знает украинский и русский... но кое-что, мне кажется все равно можно понять... например, "Дзіма, ты дзяцел канкрэтны":)

[quote name='Sens']я глубоко уважаю белорусский язык и людей, которые его знают. не вижу тут ничего смешного[/QUOTE]
Я тоже уважаю, и у меня родственники в Белоруссии. И я смеялся не потому что считаю язык каким-то отсталым или вторичным, а просто потому что смешно. Это естественная реакция, она не требует пояснений. Это не насмешка. И мне было по-хорошему тепло на душе. Разве плохо веселиться? Я думаю каждому, кто знает русский и украинский стало весело...

[quote name='Олег Мамчиц']Наверное, легче тем, кто знает украинский и русский... но кое-что, мне кажется все равно можно понять... например, "Дзіма, ты дзяцел канкрэтны":)[/QUOTE]

усе равно не понимаю..=)

Ниасилил... Стока букв низнакомых....:D
Осилил тока первые несколько строчек. Чуть улыбнулся и свернул накрен страничку...:)

[quote name='gornostai']Значит ты тоже дзяцел канкрэтны. Если бы я кроме этого что-нибудь смог прочитать, я бы тебя ещё хлеще обозвал.:)[/QUOTE]
Эх!!! Хорошо что ты тоже кроме "дзяцел" ничиго ниасилил...
Представляю как бы ты меня обозвал!!! Буга-га-га-га-а!!!:D

[quote name='gornostai']Я просто дзебил и дзурень. Прости, Vladziger.[/QUOTE]
За что простить-то?
Понимаешь, такие дзебидлы и дзурни как мi понимают друг друга с полу слова... Остальные ищут истину в словах типо: - Ты на меня не так поглядел, на получи по морде...:D

Я кстати точно такой же дзебил, дзурень и идiёт...;)

• 1 месяц спустя...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...