IamShy Опубликовано 31 мая, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 31 мая, 2007 Корректировка) What will be with us Don't know Feel all my pain You can't Break everything again This war drives me crazy But I’m stronger Obsession goes around Cry for me so loud Cruel world kills our dreams We are going into dirty streams Every day brings only pain Do you wanna feel again They lost all souls in night Never change you will be mine Never stop best wishes lie I'm holding back the tears Stop please save all my dreams Dust cold fire Catch my volume You will be mine Turn back the time Sun will come soon And my new moon Every day brings only pain Do you wanna feel again They lost all souls in night Maybe I’ll show them another way Maybe I’ll find clear place to stay I couldn’t tell you what I feel I can’t believe that it’s real Life is too short to live Really Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 5 июня, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 5 июня, 2007 Your blood shall flow Let’s go to hell Come on Anything can’t help you Are you afraid Все дороги забиты рекламой А сердца наполнены пустотой Раскрой свои глаза и скажи где мы живем Почему каждая сука зовётся вождем? Сделай правильные выводы Не жди с моря погоды Всё святое валяется в мусорных баках Взрывай всё, не объясняй на словах Нужны действия What a life to take What a bond to break What a life to take What a bond to break Нас пинают как уличных собак Они создают ложный страх Попытайся вырваться из этой паутины И вытащи друзей из трясины Сделай правильные выводы Не жди с моря погоды Все цепи замкнуты кровью Так что проведи электричество По венам врагов Wrap you in my thoughts Destroy this dirty system If you wanna live Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 6 июня, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 6 июня, 2007 Another words to keep you me Another kiss to make us free I know now what you want Love must Love must be hot You think that I a simple creep You think that it’s only need I concentrate on pretty things What you What you can need I told you all What don’t you understand? All my love is never fake All my heart is never break Don’t ask me why Feel it inside All my words you didn’t hear But I made it crystal clear Don’t ask me why Feel it inside I’m unstoppable, It is a fact Another rule to change you back I know now what you want Love must Love must be hot You think that it’s a simple game You made mistake you made again I concentrate on pretty things What you What you can need I told you all What don’t you understand? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 22 июня, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 22 июня, 2007 I don’t mind you touching me If it’s getting kinda free Let me touch the secret places known to no one I don’t know why my heart go astray Maybe you have it When we are dancing together I can take a honey pleasure Baby, you can be tough everytime If you will be with me Are you agree When I kiss your lips, you know, you take me higher I love you like me Be your lover it’s my one desire Give me fire of passion Why won't you stay with me awhile I'll be right by your side Listen to me I wanna taste you I don’t know why my heart go astray Maybe you have it Won't you bring me down girl You know I want you all I know how much you need me Just wanna get it up It’s getting kinda free Give me all that you have Make it so delicious Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
skovorodnikov Опубликовано 22 июня, 2007 Поделиться Опубликовано 22 июня, 2007 Dust cold fire Catch my volume "пыльный холодный огонь поймай мой объем"... маниакально..... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 22 июня, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 22 июня, 2007 I wish that this night would never end I remember the time that we spent You abused my love and treated me so bad Now I change this game and you will be mad Are you crying like me and get backstabbing Are you ready to my lovely attack Skin to skin it now begins Are you crying like me and get backstabbing Are you ready to my lovely attack Lips to lips I have no fears Your ray of light will fizzle out without hope I wish that you bound and gagged up to a chair You are solo, you have no pair You abused my love and treated me so bad Now you are afraid that my eyes are red Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
skovorodnikov Опубликовано 25 июня, 2007 Поделиться Опубликовано 25 июня, 2007 get backstabbing get backstabbed имхо а то непонятно, где объект, а где субъект сего действия Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 25 июня, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 25 июня, 2007 skovorodnikov, учту комментарий)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 25 июня, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 25 июня, 2007 I haven’t place to be In nightmare always see Sorrow and death Sorrow and death I’m living in this pain In my soul clouds and rain Screaming again Screaming again You make me soulless You make me heartless You make my life so tired now Without light impressions You make me futureless You make me powerless You make my life so tired now Without light impressions Love’s living in this pain You choose for me my way No more No more You step inside my skin You gave me killing pill Am I breath Am I breath I won't dare to move I’m frozen now Give me medicine to live Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 24 июля, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 24 июля, 2007 Don't want any nonsense To keep you me Captured effortlessly It’s way to free Wait night bliss to come Shake my system Open my body Cannot measure What we do it Really need you tonight To eclipse of my heart I find like no one could find I fall apart You put your charms around me My blood is boiling It’s my first love’s spoiling I love this pain Put your arms around me Can’t I stand so now let’s do it Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
djArf Опубликовано 24 июля, 2007 Поделиться Опубликовано 24 июля, 2007 Я каждую неделю пишу что-то новое ...надо полагать, и график написания существует? надеюсь, утверждённый? должен получится сильным, по крайней мере я и мои помощники так думаем ...этто действительно крутто! командой пишешь? и заранее предвидите результат? хм... не грех сказать, что стих п о л у ч и л с я сильным - ну звезды так стали или третий глаз открылся (вобщем то, что называют вдохновением...). Но предполагать о силе еще н е н а п и с а н н о й вещи - это надо постараться... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
djArf Опубликовано 24 июля, 2007 Поделиться Опубликовано 24 июля, 2007 В стиле Сида Баррета crazy diamond Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
djArf Опубликовано 24 июля, 2007 Поделиться Опубликовано 24 июля, 2007 Бывает я путаю слова, я только начал серьёзно учить инглиш Попробуйте изучать хинди. Или урду. Критики будет гораздо меньше. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
djArf Опубликовано 24 июля, 2007 Поделиться Опубликовано 24 июля, 2007 skovorodnikov, а текст сильный? Или обычный? Может русский вариант? )))))))))))) да сильный, сильный. Можно сказать, выдающийся))) Разве помощники уже не доложили??! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
djArf Опубликовано 24 июля, 2007 Поделиться Опубликовано 24 июля, 2007 На ее лице больше нет слез Она плачет про себя Она теперь не ищет грез Она жила для тебя Она ничего не боится Ей нечего терять Она мечтает разбиться Чтобы хоть раз полетать Похоже на наспех состряпанный подстрочник. "Слёз - грёз", "себя - тебя"... Глагольные рифмы - это ваще супер. Банально, ни одной свежей метафоры, ни одного нового взгляда. Оно понятно, "всё уже написано до нас", но если не пытаться найти что-то своё, то зачем вообще писать? Зачем писать по-английски, который практически не знаешь? Чтобы почувстовать себя причастным к богеме?.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
djArf Опубликовано 24 июля, 2007 Поделиться Опубликовано 24 июля, 2007 В заключение не удержусь от бочки мёда: очень порадовало правильное употребление мягкого знака в глаголах. В наше время это такая редкость. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 24 июля, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 24 июля, 2007 djArf, благодарю за такое количество комментариев)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 25 июля, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 25 июля, 2007 On the stone cold walls I see your own And the days feel like years when I'm alone Can’t I describe What have I inside Give me piece of love Want enough and enough Wanna wake up with you Wanna fall into you Wanna warm to be calm Wanna kiss can’t I miss Wanna motions from you Wanna love wanna now My heart skips when I’m with you Grey becoming pink, it’s true Сan't get over you Everything I see is you Give me piece of love Want enough and enough At this moment I never stop I will sing so loud and loud I can't hold it in And your love comes alive on my lips Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 26 июля, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 26 июля, 2007 It's just another rainy Sunday afternoon My coffee is so cold each every noon I lose my time for nothing I live so long in boring Silence tells me all I need to know My pulse walking in me so slow I lost my friend I lose my mind I wanna run to you in night I hide my heart to save my feels Who answer me where my dreams It's just the end it's not the beginning I lost my way I start to dreaming Death stole my feelings My love is streaming Silence tells me all I need to know My pulse walking in me so slow All day long I can hear people but where is your voice We are toys in somebody’s game Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 2 августа, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 2 августа, 2007 This flow will fall in love if you open your door Hear me in your dream I know you hear me I know you feel me My motions give me emotions And my kisses thaw on lips Baby Bright stars I see in your eyes And it gives me new feels what I can’t know Open your doors to warm hearts now Open your windows to make love Hot ice I taste at the first time Try to lose all control how How I can give you my love If you feel loved baby You can feel the sky within my reach In this time what be cold becomes hot There's a song that's inside of my soul Symphony will go Of the love high in light My mind goes out tonight This isn’t game I know I feel it Maybe I drive crazy maybe But it makes me stronger baby Now spread your wings and sail out to me Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IamShy Опубликовано 27 августа, 2007 Автор Поделиться Опубликовано 27 августа, 2007 Ну где же комментарии? (( Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Sandro Feel IN Опубликовано 27 августа, 2007 Поделиться Опубликовано 27 августа, 2007 Моя твоя не понимай Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.