Marina Westley-Richards Опубликовано 23 июня, 2006 Поделиться Опубликовано 23 июня, 2006 Castle of my sorrow I I’m sitting lonely Near the fireplace, Listening to the sound of the rain, Night is my adviser and my dearest guest And my lover is neverending pain. Ch. You gave me the last brick For the castle of my sorrow, In the window I can see just loneliness And no tomorrow. Love and joy are not my neighbors anymore, In the castle of my sorrow You won’t visit me for sure. II I will close the door For dignity and faith, I’m queen of darkness And your lies. I will never show Expression of my face, I’m not ready For the sacrifice. Ch. You gave me the last brick For the castle of my sorrow, In the window I can see just loneliness And no tomorrow. Love and joy are not my neighbors anymore, In the castle of my sorrow You won’t visit me for sure. There is no way back from here, And I won’t leave my temple, The eternity and doubts will stay with me. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
.._ _.. Опубликовано 23 июня, 2006 Поделиться Опубликовано 23 июня, 2006 эхххх.... переводик бы еще на русском Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Starpatcher Опубликовано 23 июня, 2006 Поделиться Опубликовано 23 июня, 2006 В музыкальном ритме лучше было бы And there is no (anymore?) tomorrow и....... You gave me the last brick немного прямолинейно может лучше построил, положил Your word was the last brick In the castle of my sorrow Where through the window I can see just loneliness Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Marina Westley-Richards Опубликовано 23 июня, 2006 Автор Поделиться Опубликовано 23 июня, 2006 Да не вопрос, мелкие корректировки это ведь не проблема :) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.